Bodemsanering

AI-CT ontzorgt u tijdens het hele proces van een bodemsanering

Neem contact met ons op

Bodemsanering met AI-CT

Wanneer een bodemonderzoek heeft uitgewezen dat op een locatie verontreiniging aanwezig is zal de bodem gesaneerd moeten worden. Dit wordt ook wel een bodemsanering genoemd.

Wij kunnen u allereerst vertellen wat de gevolgen zijn van de aangetroffen bodemverontreiniging; of er eventueel stappen ondernomen moeten worden en zo ja: op welke termijn. Tevens zal middels duidelijke en gespecificeerde kostenramingen getoond worden wat voor u de financiële gevolgen kunnen zijn van de aanwezige bodemverontreiniging.

Met andere woorden: wij helpen en begeleiden u met het oplossen van het probleem. Wij ontzorgen u door het regelen alle benodigde vergunningaanvragen en voeren de bodemsanering uit op een resultaatgerichte wijze met zo weinig mogelijk overlast en “gezeur” achteraf.

   BODEMSANERINGSPROCES

  • Verontreinigde grond aantreffen

  • Bodemonderzoek

  • Bij complexe sanering (saneringsplan)

  • Bodemsanering

  • Vrijgave bodemsanering

BODEMSANERING

Bodemverontreiniging komt aan het licht door een bodemonderzoek, tijdens sloopwerkzaamheden of bij de bouw van een object. Met meer dan een halve eeuw ervaring op het snijvlak van slopen en saneren, kan AI-CT de bodemsanering vakkundig en kosteneffectief uitvoeren. Ongeacht de plaats, aard en mate van vervuiling. Uiteenlopende opdrachtgevers als overheden, ontwikkelaars, particulieren en bedrijven kunnen rekenen op de expertise van onze mensen.

BODEMONDERZOEK

Een bodem wordt pas gesaneerd nadat er een bodemonderzoek heeft plaatsgevonden. Het bodemonderzoek geeft aan om welke verontreiniging het gaat.

CONTROLE

Zodra de saneringswerkzaamheden klaar zijn wordt het werk gecontroleerd door een geaccrediteerd laboratorium conform de NEN2990.

VRIJGAVECERTIFICAAT

Als het werk goed bevonden is wordt een vrijgavecertificaat uitgegeven en kan alles worden afgebroken en nauwkeurig worden opgeruimd

Deskundig, onafhankelijk en transparant

AI-CT heeft meerdere grote asbestsaneringen mogen uitvoeren. Maak direct een afspraak met één van de specialisten van AI-CT

MAAK EEN AFSPRAAK